Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (2024)

de avatars van Roblox Ze hebben het grote voordeel dat ze kunnen worden aangepast en aangepast aan de smaak van de speler. Er zijn verschillende soorten, ontwerpen en vormen, een breed scala aan accessoires, accessoires en gebruiksvoorwerpen die je op je avatar kunt gebruiken. Meestal zijn de items die nodig zijn om de avatar aan te passen in Roblox ze worden verkregen in de portaalwinkel.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (1)

Van zijn kant is het belangrijk om te onthouden dat accessoires en accessoires op meerdere manieren kunnen worden gecombineerd, hierdoor kun je een unieke avatar creëren die bij jou past. Ook is er een groot aantal gratis artikelen beschikbaar in de winkel Roblox te gebruiken in het ontwerp van je avatar.

Nu, een vraag die meestal verschijnt onder beginnende spelers van Roblox is "hoe bewerk ik mijn avatar?". Het proces is heel eenvoudig en gemakkelijk, daarna laten we u stap voor stap zien hoe u het moet doen.

Hoe u uw avatar kunt bewerken in Roblox

  • Log in op jouw account Roblox en eenmaal op de hoofdpagina ga naar menu in de linkerbovenhoek, dit, als u van een computer bent. Als u een mobiel apparaat gebruikt, bevindt het menu zich op de hoofdpagina in de rechterbenedenhoek. In beide gevallen is het pictogram dat het identificeert drie horizontale lijnen.
Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (2)
  • Druk op het vervolgkeuzemenu en selecteer de “avatar” optie. Dit zal je doorverwijzen naar een nieuw tabblad waar je je huidige avatar en alle accessoires of items in je inventaris zult vinden.
Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (3)
  • Nu aanpassen, wijzigen of bewerk iets in je avatar ga je verder om het element te selecteren waarmee je het wilt aankleden. U kunt dit doen door op categorieën te gaan, aangezien ze in dit gebied zijn onderverdeeld in zes, die op hun beurt zijn onderverdeeld. De belangrijkste zijn: recent, personages, kleding, accessoires, lichaam en animatie.

Houd er rekening mee dat het item dat je aan je avatar hebt gekoppeld, wordt gemarkeerd met een vinkje of tag.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (4)

40 ideeën om je avatar te maken

20 ideeën om avatars voor meisjes te maken

1. Camila

Deze avatar maakt deel uit van de line-up Roblox, wordt geleverd met een jas, roze broek, kort haar, bril en een vrouwengezicht. Je kunt deze avatar hier krijgen link. Van haar kant, deze elementen kunnen met andere worden gecombineerdHier zijn drie ideeën met Camila's avatar.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (5)

2.Sandra

Hij wordt beschreven als een avatar met een toekomst, zijn lichaamsvorm is meer gedefinieerd in vergelijking met andere personages. Daarnaast heeft het in totaal vijftien elementen die het structureren​ Door dit link je krijgt deze avatar, we laten je ook enkele ideeën achter over hoe je andere avatars van deze kunt genereren.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (6)

3.Linlin

Je kunt deze avatar via het volgende krijgen: link. Volgens de beschrijving is het een snelle avatar om schoon te maken, in minder dan je denkt, zal het de kamer of de kamer opgeruimd hebben. Volgende enkele voorbeelden van hoe je deze avatar kunt combineren.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (7)

4. Sereen

Deze avatar wordt beschouwd als een van de meest exclusieve van Roblox die ook gratis verkrijgbaar is. Net als bij de rest van de avatars, je kunt elementen toevoegen of verwijderen om het op jouw manier aan te passen. Verkrijg de avatar van Serena in de volgende link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (8)

5. Clarita

Samen met Serena maakt ze deel uit van de serie gratis en exclusieve avatars in Roblox. Het is ook gevonden exclusief ontworpen voor Xbox One. Het uiterlijk kan worden gewijzigd door toevoeging of vijfde items. De volgende link Het zal je kosten om Clarita's avatar te krijgen.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (9)

6. Stadsvrouw

In het geval van deze avatar kunnen alleen het haar en de accessoires worden aangepast om zijn vorm te behouden. Wat betreft de kleding, deze zal dezelfde moeten zijn als die gedragen door een vergelijkbare avatar zoals Linlin of Sandra. Je kunt deze avatar als volgt krijgen: link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (10)

7. Letitia

Leticia's avatar maakt deel uit van de line-up van Roblox, is gratis beschikbaar in de avatarwinkel. Je kunt het via het volgende kopen: link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (11)

20 ideeën om avatars voor jongens te maken

1. Charles

Wederom brengen we een avatar gratis beschikbaar op Roblox En dat maakt deel uit van je line-up. Oosten kan naar smaak worden bewerkt of aangepast het nemen van items die beschikbaar zijn in de avatar-winkel of die al in de inventaris staan. via het volgende link je kunt Carlos kopen bij Roblox.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (12)

2. Claudius

Beschouwd als een van de exclusieve avatars van Roblox, is gratis verkrijgbaar in de winkel. Het uiterlijk hiervan kan zijn: gewijzigd bij het verkrijgen van items van andere avatars of bij de directe aankoop van artikelen in de winkel. Het is een exclusieve avatar voor Xbox One en kan hier worden gekocht link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (13)

3.Oakley

Deze avatar maakt samen met Casey deel uit van de exclusieve en gratis lijn van Roblox. De je komt in de portaalwinkel of via deze link. Evenzo is het een avatar die beschikbaar is voor Xbox One.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (14)

4. Juanjo

Het is een exclusieve avatar van Roblox, ook beschikbaar voor Xbox XNUMX. Het wordt geleverd met bepaalde items, vooral de sjaal die erbij hoort. Verander het uiterlijk met items in je inventaris of door nieuwe te kopen in de winkel. Door dit link je kunt Juanjo verwerven.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (15)

5. Daniel

De vorm van het lichaam van deze avatar is heel bijzonder, anders dan wat je normaal ziet in Roblox. Om deze reden, om zijn uiterlijk in een outfit te veranderen, moet je het doen met elementen van vergelijkbare avatars. In het geval van Daniel kunnen elementen van Oliver of Dead Tedd worden gebruikt. Krijg deze avatar in de volgende link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (16)

6. Olivier

Een ideale avatar om de wereld van te betreden Roblox. Hetzelfde gebeurt met Oliver als met Daniel, om zijn uiterlijk te veranderen, moet hij elementen van vergelijkbare avatars hebben. Hoe dan ook, aspecten zoals haar of sommige accessoires als ze kunnen worden gebruikt, ze worden verkregen in de avatarwinkel. Je krijgt deze avatar in de winkel of via het volgende link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (17)

7. Boze geesten

Het uiterlijk van deze avatar is vergelijkbaar met dat van een zombie, dus het brengt bepaalde items met zich mee. Aspecten als haar en accessoires kunnen probleemloos worden toegevoegd, met de kledingkast is het echter iets anders. Krijg deze avatar in de volgende link.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (18)

Gratis items om je avatar aan te passen

Accessoires

Hoofdaccessoires

hoofdhuid

Gezichtsaccessoires

broek

Jassen

Shirts

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (19)

Victor Espino

Ik ben een echte fan van alles wat met Supercell-games te maken heeft of RobloxEn ik volg ze op de voet. Ik ben dol op alles wat begint met "Clash", en op deze website zal ik het meest complete nieuws en handleidingen voor je delen om de beste te zijn in je respectievelijke games. Ik volg echter ook andere game-ontwikkelaars op de voet waar ik je in mijn artikelen over zal vertellen.

Avatars Roblox: 40 ideeën om de jouwe te maken - Frontal Gamer (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6353

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.